Treceți la conținutul principal

[Trend] See Through




Anul trecut aveam o cu totul alta parere despre transparente, imi amintesc ca erau in voga fustele lungi transparente pe care nu le intelegeam si despre care aveam o parere total nefavorabila. Acum, imi promit sa nu mai spun niciodata, niciodata. :)
Fara sa-mi dau seama exact de ce, am cumparat de cate ori am avut ocazia, camasi transparente sau bluze cu croieli inspirate de camasi. 1 pt ca imi plac la nebunie camasile in prezent 2 pt ca imi plac la nebunie transparentele in prezent. Asa ca toata iarna, mi-am facut provizii.
Trendul acesta mi se pare potrivit atat pentru seara cat si pentru zi, poate fi sexy si senzual dar in acelasi timp, cuminte daca stii cum sa-l potrivesti intr-o tinuta si sa accesorizezi piesa corect.
astfel eu ma declar mare fana bluzelor si topurilor transparente, insa cred ca mai stau pe tusa un an cu rochiile si fustele pentru ca mi se pare ca iti trebuie destul de mult curaj sa le porti, ca sa nu mai spun de o silueta perfecta. (nici nu putem vorbi despre asta, daca picioarele nu sunt extra tonifiate si celulita lipseste cu de-sa-var-si-re!)


Personal, imi plac mai mult piesele in nuante calde, nude, crem etc, mi se pare mai potrivite si de zi, decat cele inchise la culoare. Din ce am vazut la designeri celebri, cel mai mult mi-au placut cele de Antonio Berardi si Aquilano Rimondi, cu detaliile acelea desavarsite, plus ca imi place mult combinatia de crem cu argintiu. (majoritatea ar fi tentata sa combine un crem cu auriu).

Iar acestea sunt o parte din comorile gasite iarna trecuta.
Cea neagra-New Yorker, Cea crem-Vero Moda