Treceți la conținutul principal

[personal] New things



Cand ploua am chef sa ma plimb, cand e soare am chef sa stau la adapost. adica in mall. adica in magazine doldora de haine colorate. In ultimul timp nu prea am stat, ca am mai si probat si mi-am dat seama ca totusi sunt dependenta de cumparaturi.
Desi era anti-Zara, mi-am luat-o iar de la karma, tot timpul cand ma declar vehement contra unui lucru, in cele din urma ajung sa-l admir. INTOTDEAUNA. Am intrat in Zara si n-am vrut sa mai plec, au niste rochii de vis (norocoaselor care aveti banchete vara asta, de orice fel), de genti si incaltaminte nici nu mai pomenesc.
Dar, revenind la cumparaturile unei studente: Bluza Only, Palarie H&M (men), Sandale New Look, Esarfa New Yorker, Cercei Meli Melo, colier DIY (mai multe detalii maine!).



 Visam cerceii acestia demult demult, sunt dintr-o colectie trecuta, am ezitat sa-i cumpar din cauza pretului (30lei) apoi m-am intors sa-i iau si nu mai erau si acum s-au intors, direct in cutia mea de bijuterii.
Am pornit vara aceasta cu ideea ca sunt mai mult genul 'pastel' decat genul 'neon' dar lucrurile s-au mai schimbat intre timp. Bluza are o textura grozava pe care nu am reusit sa o surprind-bumbac+voal.
Iar despre sandale, da, m-am hotarat sa ma fac mare si am gasit perechea ideala, nude cu talpa ortopedica.