Treceți la conținutul principal

[TOP] 5 Trends that got out of control

Sunt trenduri care devin populare peste noapte si in cateva zile parca te-ai saturat deja de ele. Sunt trenduri de care te saturi inca dinainte sa inceapa. Sunt singura care a patit-o? Anul acesta am avut senzatia asta de multe ori, nu sunt obsedata sa am haine unicat dar unele lucruri parca au devenit deja uniforma.
Asa ca uite trendurile de care m-am saturat:
There are trends that become popular over night and by the end of the day they are already boring. This year I had the feeling I got tired of some trends before they even started. Am I the only one? I feel like no one is creative anymore, all we do is enter zara, buy anything we can find and we're good to go. 
Here are the trends I liked and can't stand anymore:

5. Tinte /Studs and spikes
Trendul care a scapat total de sub control. Nu mai poti mangaia o haina intr-un magazin fara sa te ranesti. Ma simt in pericol mai ales acum in perioada reducerilor cand unele femei ar fi in stare sa  te atace cu tintele de pe umarul unui pulover daca tii perechea de pantofi nepotrivita (adica ultimul numar 37 ) in mana. Fetelor, aveti grija!


4. Visiniu/Burgundy/Oxblood
Cine ar fi crezut in Octombrie, cand am scris articolul despre Burgundy ca pana la sfarsitul anului o sa ajung sa vad rosu in fata ochilor? Serios, e peste tot. Stii pe cineva care nu a purtat iarna asta ceva burgundy? Stii pe cineva care nu are nici o piesa burgundy in garderoba? Pai pe mine, le-am aruncat toate!

3. Peplum
Croiala Peplum e inca destul de ok dar parca e un pic prea mult. Sau poate am fost eu prea des in magazine in ultimul timp si de-asta am sezantia asta de deja-vu? Se poate.

2. Colanti purtati pe post de pantaloni/ Leggings worn as pants
Poate nu ti-ai dat seama dar ti se cam vede lenjeria. Sau in unele cazuri mai nefericite....ei bine, fundul. E cam dezgustator.

1.Ombre Hair Ratat / Failed Ombre Hair
2 din 5 fete pe strada au o banda blonda, de grosime 4-5 cm in partea de jos a parului si sunt mandre purtatoare de Ombre. Nimic mai fals. Ombre inseamna degrade, nu e doar un nume fancy pentru niste varfuri blonde. Ca sa ai Ombre trebuie sa ai cel putin 3 nuante, de la parul inchis in prima jumatatea a parului pana la blond, la varfuri.