Treceți la conținutul principal

[TOP] 10 Motive sa te indragostesti de Zara sezonul acesta/ 10 Reasons to love Zara this season

Buuuun, Zara m-a cucerit definitiv, mai ales ca mi se pare ca a inceput sa mai investeasca si in calitate. Dar sunt unele piese care mie mi se par piese cheie sezonul acesta si la care visez cu ochii deschisi. Unele sunt bune pentru D.I.Y-uri dar altele sunt atat de...intangibile. Sa va arat de ce m-am indragostit eu:

10. Neon Minaudiere. Neon stiu ce inseamna, restul nu, dar va spun ca e o geanta din plastic, transparenta. Si costa 99 lei.

9. Wiide -Heel Sandals with Ankle Strap. Ma bucur nespus ca am scapat de platforme si ma bucur si mai tare de sandalele cu toc gros si mediu, pentru incepatoarele de tocuri, asa ca mine. 219 lei.


8. High Waist Trousers. Eu una m-am saturat de jeans si mai ales de skinny. Simt ca trebuie sa mai evoluez, iar o croiala cu talie inalta complimenteaza orice silueta. Culoarea cam turbata dar delicioasa. Pretul? Nu prea delicios: 299 lei.

 7. Embroidered Messenger Bag. Trendurile mele preferate din acest sezon sunt  broderiile si motivele geometrice si etnice. Combinate dau un rezultat de vis! 329 lei.

6.High Heel Sandal. Eu nu stiu ce as putea dori mai mult: retro, forma perfecta a varfului si o combinatie grozava de culori. 169 lei.

5. Printed Shift Dress. Daca tot vorbeam de trenduri, de print-uri colorate, tropicale ce ziceti? Eu le iubesc! 229 lei.

4.High Heel Shoes with Ankle Strap. Nu degeaba ati ajuns pe locul 4, sunteti minunati! 169 lei.

3. Short Jacquard Cardigan. De la locul 5 incoace, comentariile "de ce imi place" sunt de prisos. Pentru ca toate sunt perfecte, de-aia! 299 lei.

2. Bird Print Kimono. Eu am deja un kimono (de la H&M) si marturisesc ca l-am purtat o data. Dar nu as spune nu astuia! Doi e mereu mai bine decat unu. :)) 399 lei

1. Double Breasted Waistcoat. E o vesta? Nu... E un taior? Mnu chiar. E o combinatie intre cele doua si mi se pare cea mai stylish piesa pentru primavara-vara 2013! 299 lei.