Treceți la conținutul principal

[TOP] 5things I bought during sales from H&M

*ENGLISH VERSION AVAILABLE HERE
Poate m-am maturizat, poate mi-a trecut febra cumparaturilor, dar sezonul acesta nu prea m-am bucurat de reduceri. Nu mi-au placut colectiile destul de mult sau poate chiar am fost cu gandul in alta parte, m-am ales cu putine lucruri, 5 dintre ele vi le arat in topul de mai jos, cumparate din H&M, in scurtele pauze pe are mi le-am permis in timp ce lucram la proiectul la diploma. (El m-a tinut departe de internet timp de o luna sau mai mult? si bine a facut pentru ca mi-am dat seama, ca in fond, pot trai si fara.)


5. The printed top.Topul acesta a costat mai putin decat un pachet de tigari si exista 30% sanse sa-l fi cumparat din motivul acesta. Desi cand vad print-ul asta atat de reusit si ma gandesc cat de bine merge o piese monocroma cu aproape intreaga mea garderoba, ma gandesc ca au fost motive mai solide pentru care l-am achizitionat.

4. The nude dress.Sa fiu sincera, rochia de mai sus nu e ceva ce as proba in mod normal sau chiar observa in H&M. Aveam nevoie de ceva pentru festivitatea de absolvire, nu stiam exact de ce, stiam doar ca trebuie sa fie chic, serios si pe cat de simplu posibil. Am luat-o la proba fara prea mari asteptari si m-am indragostit in cabina de proba. E atat de retro si delicata si poate fi accesorizata in multe feluri!

3. The army vest.Cea mai desteapta alegere a sezonului a fost vesta asta, pe care deja o vad in colectiile noi. Cred ca o s-o port de 1-2 ori vara asta  si de 100-200 ori la toamna. O vad alaturi de pantaloni deasupra gleznei si loafers din piele lacuita.

2. The black sandals. Pe sandalele astea am pus ochii de cand au aparut, dar erau in afara bugetului de atunci. Am suspinat si le-am lasat in pace. Am mai suspinat o data cand au intrat la reduceri, dar numarul meu era desigur, epuizat. Prin nu stiu ce minune, totusi am reusit sa pun mana pe un 37 intr-o zi magica.

1. The good luck charm bracelet. The last thing that I needed was a bracelet (and I quote J.Lo in "my love don't cost a thing" haha). Da, nu aveam nevoie de inca o bratara, dar aveam nevoie de un dram de noroc (de care uneori duc lipsa) asa ca mi-am cumparat bratara asta si mi-am pus toate sperantele in ea. Pana acum nu m-a dezamagit si sper sa o tinem tot asa.