Treceți la conținutul principal

[TREND] Cut out Boots

Totul a inceput cu colectia Balenciaga Spring 2011 dar a trecut un pic de timp pana sa  procesam informatia (idem sneakers Isabel Marant) si acum modelul a impanzit piata (in special online).
Imi plac? Da, mult! Si asta pentru ca nu le privesc din perspectia Miley Cyrus, fana infocata, ci din perspectiva proprie. Nu trebuie sa fi punk rock, sa le asortezi neaparat unor pantaloni de piele, unei tinute total black sau unor articole de tinte, sunt destule modele disponibile care se pot adapta cu usurinta altor stiluri.


Topshop are o gama extrem de variata de ghete si pantofi cu taieturi si arata extrem de bine. Preturile variaza in functie de model, am vazut incepand cu 38 lire si ajungand pana spre 80 lire. Alte modele am gasit windorsmith sau sacha, dar sunt sigura ca exista mult mai mult variante disponibile.
Modele mele preferate sunt cele cu un croi clasic, usor barbatesti, cu strictul necesare de catarame sau accesorii, unul dintre modele este de la Topshop si altul de pe siteul Sacha.


Le-as purta cu o tinuta simpla, cu piese care sa le puna in valoare nu sa le eclipseze; pantaloni scurti, bluza oversized sau o jacheta bomber.


Sau cu o rochie scurta si vesta care sa completeze tinuta, de care am mai vorbit aici pe blog.