Treceți la conținutul principal

[D.I.Y] Statement Necklace

Ca si cum nu as fi avut destule coliere (statement), m-am gandit ca nu mi-ar mai strica unul in plus. Oricum am intrat in maratonul D.I.Y in care vreau sa consum toate resursele stranse de-a lungul timpului.
Povestea acestui colier de care sunt maximum de incantata! a inceput de la un colier random cumparat din Bershka stiind ca nu o sa-l port vreodata in forma initiala. L-am luat pentru ca am simtit ca are potential, iar acum o data cu noul sezon, simteam nevoia de ceva nou, potrivit cu anotimpul. Asa ca am cumparat fire colorate in nuante tomnatice, m-am incarcat cu muuuulta rabdare si m-am pus pe treaba.
D.I.Y-ul nu are grad ridicat de dificultatea, dar daca nu esti o persoana cu rabdare, nu are rost sa te apuci..



Pasul 1: Am adaugat lipici pe capatul colierului si am inceput sa infasor ata. Cu grija, fara sa ramana spatii intre fire.
Pasul 2. Am continuat asa pana am acoperit o patrime din colier (nu am calculat strict, am vrut sa folosesc 4 culori). Am adaugat iar lipici si am presat bine capatul firului bej.

Pasul 3. Pe aceeasi urma de lipici, am adaugat si firul rosu pe care l-am suprapus pe cel bej sa nu se vada imbinarea celor doua. Am continuat apoi acelasi sistem pana am inceput sa dau din picioare de nerabdare, dar nu m-am lasat. Iar rezultatul, zic eu,  a meritat!!