Treceți la conținutul principal

[Personal] Fall Essential #1


Mi-a fost greu sa aleg un titlu pentru acest post pentru ca nu vreau sa se confunde cu un alt ghid de trenduri pentru toamna asta. Voi cate astfel de postari ati citit pe bloguri? Cate dintre ele erau scrise de persoane avizate? Cate dintre ele v-au ajutat cu ceva?
Eu o sa fiu sincera, am citit multe si nu m-a ajutat niciunul. Unele aproape m-au iritat. Stiti ce se poarta? CE VA PLACE SI VA STA BINE!
Nu inteleg cum suntem incurajate sa purtam ce vrem si sa fim creative dar in acelasi timp suntem ingradite de tendinte IN/OUT. Numai mie mi se pare paradoxal? 
Sunt de acord insa ca e constructiv sa fii informat si sa ai diverse surse de inspiratie.
Acestea fiind spuse, intetionam demult sa scriu lucrurile astea, o sa trec la postarea de azi :)
Sunt entuziasmata de toamna asta si mi-am facut o lista cu ce as vrea sa port toamna asta. Incep cu magnificul verde inchis, Verde-Padurea-Neagra care pentru mine e noul Burgundy. E elegant si usor de asortat cu basics din orice garderoba-crem, gri, negru.


 Verde + Gri. Mie imi place mult contrastul dintre cele doua, as alege desigur un gri deschis completat de accesorii argintii sau negre. Perfect pentru tinute de zi.

Verde+ Auriu. Combinatia mi se pare usor glam si cred ca as purta-o mai mult seara, daca vorbim de piese aurii metalizate precum fusta din imagine. Altfel, un pulover oversized verde, cu pantaloni pana la glezna negri si un colier statement auriu, e 'uniforma' perfecta pentru mine. Verdele acesta arata grozav si combinat cu animal print!

Verde + Turqoise/ Verde Menta. Combinatiile de mai sus au fost mai previzibile decat aceasta. Mie imi place foarte mult combinatia, conditia pentru mine ar fi ca piesele vestimentare sa fie simple, combinatia de culori iese deja destul in evidenta. Daca as fi purtat o tinuta cu aceste culori vara, as fi completat-o cu accesorii albe, acum toamna as merge pe ceva mai inchis la culoare, sa mai 'domolesc' tinuta.