Treceți la conținutul principal

[TOP] 5 great apartments from movies

Planuiam demuuult postul asta si parca nu aveam inspiratie. Insa, mi-am gasit lista cu filme vazute (da, am o astfel de lista cu filme vazute scrisa in orele plictisitoare din liceu) desi sunt sigura ca am omis cateva apartamente bune. Astept sugestii, dar numai apartamente, cu case o sa fie un alt top ;)
Apartamentele sunt toate decorate in stilul acela pur american, destul de incarcat, mie imi place cel european curat dar acestea chiar mi-au placut mult. (P.s nu ma pot obisnui sa scriu acestea in loc de astea, asa ca nici nu mai incerc)

5.Kathleen Kelly's apartment, You've got mail. In primul rand, e in Manhattan, in al doilea e super luminos si are o atmosfera calda si primitoare. 

4. Sara Melas's apartment, Hitch. Nu am gasit poze concludente, dar se poate vedea ca e imens! Iar in a doua poza daca ignorati fata frumoasa a Evei Mendes, puteti vedea ca are subpanta, jos e bucataria si sus dormitorul. Iubesc genul asta de locuinte!

3. Carrie Bradshaw's apartment, Sex and the City.  Ok, asta e un clasic! Imi place mult compartimentarea si da, dressingul!


2. Patrick Bateman's apartment, American Psycho. Apartamentul asta e un pic din alta liga fata de celelalte, are un aer minimalist-luxos si piesele de mobilier sunt de designer (fotoliile negre si taburetii sunt Mies van der Rohe-Barcelona Chair si scaunul cu spatar inalt este Rennie Mackintosh). Plus, il are si pe Christian Bale in el. :D

1. Barbara Novak's apartment, Down with love. Poate as inlocui rozul cu un crem sau cu un verde menta sa-i pastrez aerul retro, dar in rest nu as schimba nimic. Cand am vazut filmul, apartamentul pur si simplu m-a marcat.