Treceți la conținutul principal

[TOP] 5 inspiring female characters from TV Series

Am ales să le selectez din seriale pentru că dacă participau si filmele, nu aveam sanse să termin prea curând. Fiecare personaj mă inspiră într-un fel sau altul și cred că de la fiecare aș fura câte ceva dacă aș putea.

6. Lulu (Nicole LaLiberte) -How to make it in America. Lui Lulu, i-aș fura în primul rând magazinul de haine pe care îl deține, garderoba și casa părintească. Dacă ați văzut serialul, știți despre ce vorbesc, altfel personajul nu e unul foarte complex, o fashionista de treabă.

5. Shoshanna (Zosia Mamet)-Girls. Da, preferata mea din Girls e cu siguranță Shoshanna urmată îndeaproape de Marnie. Revenind la Shoshanna cred că cel mai mult îmi place naivitatea asta a ei și inocența și faptul că nici nu se chinuie să se schimbe.

4. Peggy Olson (Elisabeth Moss)-Mad Men. Probabil sunt multe lucruri pe care le-a făcut Peggy și eu nu le-aș fi făcut dar mai multe sunt cele pe care le-aș fi făcut. Îmi place așa de mult să văd că ajunge tot mai departe, îmi place determinarea ei și că e de neclintit.

3. Arya Stark (Maisie Williams)- Game of Thrones. Pentru că mi-am pus toata speranța în ea să o să-și răzbune familia. Da, sunt obsedată de Game of Thrones.

2. Charlotte, Carrie, Miranda, Samantha-Sex and The City. Poate nu e corect, dar nu pot selecta una singura, îmi plac toate la fel de mult și cred că asta e și ideea, că ar trebui privite împreună întotdeauna. Îmi place la fel de mult sarcasmul Mirandei, umorul Samanthei, rafinamentul lui Charlotte și mintea ageră a lui Carrie (când a rămas ea vreodată fără replică?)


1. Elaine Benes (Julia Louis-Dreyfus)-Seinfeld. Simt că ar fi inutil să enumăr motive pentru care îmi place Elaine. La fel de inutil cum ar fi să enumăr motive pentru care Seinfeld e serialul meu preferat din toate timpurile.