Treceți la conținutul principal

[TOP] 5 Inspiring women

Exista o serie de valori pe care le-am apreciat mereu la o femeie si exista multe surse de inspiratie, desi in ultima vreme m-am lasat dusa de valul online si mi-am pierdut timpul urmarind persoane de la care mare lucru nu am de invatat; ba chiar mai mult, ma uit si ma enervez. Oare mai patiti si voi?!
Asa ca! topul de azi are menirea sa ma aduca din nou pe drumul cel bun! Iata 5 dintre femeile care ma inspira:
5. Lena Dunham. E ciudat sa te inspire cineva si sa te enerveze in acelasi timp. Eu am patit-o cu Lena, imi place serialul Girls de mor, desi de ea nu am fost convinsa la inceput. Nu e exact genul meu de persoana, dar totusi ma inspira sa fiu activa si creativa.



4. Banks. Mi-e ciuda ca mi se pare ca e foarte subestimata :( E atat de cool si misterioasa si extrem de stilish. Ca sa nu mai spun de muzica buna pe care o face. Eu o astept la Electric Castle (sper ca s-au gandit organizatorii la ea).

3. Natasha Goldenberg. Despre ea am mai scris, pentru ca stilul ei vestimentar mi se pare desavarsit. Pe langa asta, mi se pare incredibil sa o vad mereu cu gura pana la urechi, ramanand la fel de stilish si in pozitia de mamica.

2. Leandra Medine. Leandra in top nu e de mirare, daca mi-ati mai cititt blogul. Mi-am declarat admiratia de mult and it keeps getting strong. Pe langa stilul vestimentar, la Leandra ma inspira cel mai mult increderea pe care o are in sine.

1. Natalie Joos. Daca stau sa ma gandesc, Natalie Joos are exact viata pe care o visam in liceu. Imi plac povestile ei, fotografiile, muzele, conceptul blogului si mai ales garderoba.