marți, 9 august 2011

Solutia Perfecta


Se adreseaza strict femeilor si vine de la Daniela Bekerman sub forma unor pantofi speciali, conceptul purtand numele de Ze o Ze Modular Shoes. Si ar merita un Nobel dupa parerea mea.
Curioase?

Only for women, comes from Daniela Bekerman as a special form of shoes, the concept is called Ze o Ze Modular Shoes and it defintely deserves a Nobel Prize in my opinion.
Curious?
Astfel, puteti alege sa purtati pantofii cu toc iar cand deja e prea mult, tocul se poate detasa de pantof, acestia raman sub forma de balerini.Genial? Oh da!

You can choose in which way you want to wear your shoes, with heels or not, and when you decide that the heels are too much to bare, you just detach the heel from the sole and the shoes transform theirselves in flats. Brilliant? Oh yes!Sursa http://design-milk.com

Pe curand!
Roxana

4 comentarii:

  1. ce tare e ideea!!!
    doar ca ...mi se pare mie sau sunt cam uratei? ;P
    cred ca cu cat se face mai curbat calapodul (pentru tocuri mai inalte) cu atat se ridica mai tare varful cand se fac balerini, deci nu prea este loc de chibitare in zona aceea. but again, ideea e geniala ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. da, nu e cea mai reusita forma. eu cred insa ca talpa e destul de flexibila, cam ca la pantofii de dans, sa nu se ridice botul cand se micsoreaza tocul. Cred ca numai asa ar fi posibil.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...