sâmbătă, 14 aprilie 2012

[wishlist]the dress

cand vezi o rochie ca aceasta, uiti si ca esti petite si nu te-ar avantaja deloc, uiti si ca nu poti purta tocuri cu care s-ar potrivi aceasta minunatie de rochie, uiti si ca practic nu ai putea s-o porti la cursuri de tehnologie, istoria artei si compozitie arhitecturala. stii numai c-o vrei si de-ar fi s-o porti prin casa sau sa te uiti la ea in fiecare zi, atarnand pe umeras in dulap.

4 comentarii:

 1. hahaha, m-a amuzat textul:)) mai ales pentru ca ma regasesc si eu in el, foarte des mi se intampla sa fiu atrasa obsesiv de piese care nu mi se potrivesc sau pe care nu am unde sa le port. si le cumpar...si pe umeras raman forever:))
  totusi, eu zic ca rochia asta poate fi purtata cu succes si de o "petite", dar cu tocuri inalte neaparat...eventual nude:)

  RăspundețiȘtergere
 2. @andreea, da da, cu tocuri nude ma gandeam si eu, dar ia tocurile de unde nu-s,ca am fost 'flats addicted' pana in prezent! sa vina intai rochia si apoi rezolv eu si cu tocurile :))

  RăspundețiȘtergere
 3. @Andreea...nici pe departe nude, rochia asta e pt platforme colorate puternic...eventual turcuaz, verde smarald, roz...culori neon in principal...chiar si rosu sanferiu

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...