sâmbătă, 12 mai 2012

[wishlist] clear flats

sa fiu sincera, nu am fost niciodata mare fana a imitatiilor, falsurilor etc. Si acum ma amuz cand vad birkin-uri cu duiumul pe strazile clujene. Ori ai un lucru veritabil, ori nu-l ai. Desigur, viata devine grea cand ai vrea sa ai si nu ai si atunci parca ai apela totusi la varianta de 476475 ori mai ieftina, dar falsa. Despre minunatiile astea am mai scris aici si a trecut atata timp si tot nu mi-am luat mintea de la ei, plus ca mai adaugi obsesia mea de vara asta pentru accesorii 'clear'...
Chloe
Topshop
Imi place destul de mult si detaliul argintiu al celor Topshop, astfel incat ma gasesc momentan in dilema vietii mele: sa-i comand sau sa nu-i comand?

2 comentarii:

  1. sunt accesibili la topshop? pt ca de multe ori nici preturile lor nu-s pe buget :) oricum, sunt superbi, si imi place ca au varful opac, deci nu se vad degete turtite ciudat :)

    RăspundețiȘtergere
  2. daca sparg pusculita ar fi accesibili, ar fi 56 dolari, dar nu aveau review-uri prea bune si oricum sunt deja out of stock. si mie mi-a placut mult ca e acoperit degetul, am probat acum 2 ani o pereche total transparenta si arata tare urat portiunea in care se vedeau degetele :))

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...