Treceți la conținutul principal

[Trend] The Bomber Jacket


Sa tinem un toast pentru inca un lucru furat cu succes de la barbati si transformat intr-o piesa fashionable si extrem de versatila. The Bomber Jacket. Mi se pare incredibil ce bine ne descurcam cu lucrurile facute special pentru noi, dar mai incredibil cum nu ne putem abtine in a imprumuta si din garderoba barbatilor. Bravo noua! 
The Bomber Jacket a fost initital o jacheta creata special pentru piloti, dar cu atata potential a intrat rapid in lumea modei. (Vezi si ochelarii aviator, cam cat de trendy sunt si pilotii astia?) Mai multe despre asta, in postul dedicat barbatilor, care urmeaza in curand. (wink)
Mie imi place din ce in ce mai mult si imi vin idei tot mai multe in a o combina in diverse tinute. Inca o caut pe cea perfecta, musai din satin cu un print puternic si colorat, preferabil tropical.
Hint: am vazut una frumoasa la H&M si cred ca multe se ascund in SH, imi amintesc ca erau tare in trend in anii '90.
Mai jos, cateva lookuri intruchipand diverse personaje, create in jurul jachetei.


Cheers to another item we succesfully stole from men's fashion and made it extremely fashionable. We are smart and creative. Cheers to us!
We're talking about the Bomber Jacket which was originally created for pilots. The form of the jacket had potential (thank you pilots, for this jacket and the aviators) and it soon became a trendy item in the fashion world. We'll talk more about this when I'll write about Bomber Jackets for Men, they deserve it.
I, personally love it more and more and I can't wait to find the perfect satin one with a psyhedelic print. I already spotted one at H&M but I still have to look for one in some Second Hand stores, I remember they were a huge trend in the 90s. Here are some looks I created using a bomber jacket:




1. Cred ca asta e combinatia clasica si mai cred ca bloggeritele au adus din nou in discutie the bomber jacket. Combinatia neobisnuita care acum a devenit una banala, e mixul dintre elegant (pantofi cu toc) si sport (jacheta). E totusi extrem de stylish, necesita un pic de atentie si simt estetic.


2. Daca ai un Tumblr, stii despre ce vorbesc. Vorbesc despre fata frumoasa si atletica pe care ar sta bine orice haine dar ea alege sa poarte ceva casual sau sport si isi pastreaza frumusetea naturala. The Bomber Jacket e de obicei combinata cu tenisi, clasici, retro sau ultimele modele. Oricum ar fi, te face sa iti doresti ca macar o data sa te imbraci si tu asa.


3. Sa facem un test. Inchide ochii si gandest-te la un model off duty. Deschide ochii. Nu asa era imbracata in imaginatia ta? In a mea, asa era. Aproape a devenit o uniforma dar e in regula, pentru ca arata bine. Modelele par sa aiba o afinitate fata de piele, fie ca e vorba de pantaloni (picioare interminabile) fie ca e vorba de piese mai speciale, cum ar fi Bomber Jacket cu detalii de piele.


4. Siii......look-ul care mi-a placut mie cel mai mult, e cel al fetei Vintage Finder, obsedata de vintage, care mereu pune mana pe comori in SH-uri si care probabil are o colectie intreaga de Bomber Jackets inca dinainte ca acestea sa fie in trend. Ea e mereu inaintea curentului si face cele mai creative combinatii. Texturi, printuri, pantofi interesanti, ea le are pe toate!