Treceți la conținutul principal

[Cugetarea saptamanii] 10 lucruri pe care le-am invatat vara asta

1. Timpul liber e cel mai pretios lucru din lume.
2. Concediu e de vis oriunde, daca esti alaturi de persoana potrivita.
3. Niciodata nu poti sa ai prea multe camasi albe, cu forme felurite dar mereu cu guler simplu.
4. Mersul pe jos face piciorul frumos si mintea limpede.
5. E bine sa-ti alegi un imn de vara pentru fiecare an, astfel iti faci un soi de harta muzicala care o sa-ti aminteasca momentele cheie din fiecare vara.
6. Frumusetea nu se contorizeaza in selfie-uri, viata implinita in check-inuri pe facebook si vacantele reusite in like-uri pe instagram. Desi ma mai las si eu dusa de val.
7. Unul dintre cele mai enervante sunete din lume e ureltul unui copil mic, needucat si cu parinti egoisti. Daca vrei sa tii dieta si nu stii cum sa incepi, mergi la cel mai apropiat food court al unui mall sau la o terasa cu loc de joaca pentru copii, alege locul cel mai apropiat de subiecti, comada mancarea si asteapta undeva intre 15-20 minute. Pofta de mancare a pierit instant! Cu placere.
8. Parca mi-a prinde bine un catel
9. Viata-i prea scurta ca sa nu-ti cumperi toti pantofii pe care ti-i doresti. Sau toate colierele zdranganitoare si grele, cu risc crescut de a rani pe cineva. fizic vorbind.
10. Toamna e si va ramane cel mai frumos anotimp. Ever.

sper ca ati observat nota optimista a acestui articol. raspunsul e unul simplu: concediu de 2 saptamani. 2 sap-ta-mani! :D