Treceți la conținutul principal

[CHRISTMAS] #4 Quick and simple D.I.Y.

 RO: Pentru postarea de azi, am pus de un D.I.Y foarte simplu si de efect, care nu necesita unelte absolut deloc si care se realizeaza din lucruri simple si la indemana. E un aranjament care poate fi pus pe masuta de cafea, o masuta de colt din living, birou sau orice colt al casei care are nevoie de un strop de stralucire de craciun. Mi se pare ca e potrivit pentru orice stil de interior si se potriveste cam cu orice gama de decoratiuni de craciun.
Eu am folosit vas cumparat de la Jumbo, conuri din Pepco(se gasesc cam peste tot), instalatie de lumini de la Jysk (se gasesc si la Pepco, Auchan, etc) si niste mini globulete sclipicioase aurii de la Pepco. 

EN: This is a very simple and quick DIY that doesn't need any kind of special tools and things that are hard to find. It's basically something you find in probably all the stores that sell Christmas things,  in this time of the year.  I think it fits perfectly in any type of apartament or house, you can place it on the coffe table, or a desk or any place that needs a little holiday sparkle.